Bedrijfsuitjes in 2020

Het hele bedrijf heeft keihard gewerkt dit jaar. Tijd voor een beetje gezelligheid en een beloning voor al die goede daden. Vaak kijkt iedereen er al een tijdje naar uit: het bedrijfsuitje. De dag dat de professionaliteit over boord kan en dat iedereen zichzelf kan zijn. In dit artikel zijn een aantal bedrijfsuitjes geschetst. Het kan dienen als idee voor jullie eigen bedrijfsuitje.

Speltuinen

Een beetje sportiviteit, lekker eten en heel veel gezelligheid. Dat is de afspiegeling van jullie groep. Een zogenaamde speltuin kan al jullie wensen vervullen. Let er op dat je reserveert voor een bepaalde datum en tijd. Op de betreffende dag verzamelen jullie bij de hal. Jullie worden vriendelijk verwelkomt met een kop thee of koffie en een stuk taart. Vervolgens krijgen jullie uitleg over de spellen van die dag. De spellen variëren van touwtrekken tot levend tafelvoetbal. De groep wordt verdeeld in twee teams die tegen elkaar strijden. De winnaar van de dag krijgt een mooie prijs. Heel veel plezier.

Varen en koken

Aan het begin van de middag ga je een stuk varen. Voor het huren van die boot type je in Google: boot huren Rotterdam. Daarna gaan jullie een kookcursus volgen. Veel mensen vinden koken leuk en er komt ook veel lol bij kijken. Probeer een cursus uit te zoeken die bij de meeste mensen in de smaak valt. Iedereen tevreden stellen gaat bijna niet. Na de cursus is het wel zo gezellig om, onder het genot van een glas bier of wijn, de gemaakte gerechten op te eten.

Spel in een grote stad

Als je bedrijf vlakbij een grote stad ligt kan leuk zijn om een misdaadspel te spelen in die stad. Vaak zijn er uitgestippelde spellen in grote steden gemaakt die geschikt zijn voor het vermaak van grote groepen. In groepjes ga je met een opdracht de stad in om die vervolgens te vervullen. De ene opdracht na de andere. Met elke opdracht verdien je aanwijzingen om op het laatst de misdaad op te kunnen lossen. De groep die dat in de snelste tijd heeft gedaan is de winnaar.