Betonpoeren

Betonpoeren

Betonpoeren treft u bij Betongoed in diverse variaties aan. Ze kunnen verschillen in afmeting, vorm of kleur. Wat onze betonpoeren allemaal gemeen hebben: ze zijn goedkoop, snel leverbaar en allen vervaardigd uit duurzaam en stevig prefab beton. De betonpoeren zijn breed inzetbaar en fungeren als een stevige verankering voor diverse bouwplannen. Dus wilt u een schutting plaatsen, een tuinhuis of eindelijk die lang gekoesterde veranda realiseren? Met onze degelijke betonpoeren kan het. We leveren de betonpoeren in België en Nederland op iedere gewenste locatie tegen zeer scherpe prijzen. Afhalen op ons bezoekadres in Lunteren kan uiteraard, na een telefonische afspraak hierover, ook. Wilt u eerst nog meer informatie of een vrijblijvende offerte? Neem dan contact op via de mail, telefoon of vul het contactformulier op onze website in. 

Een solide fundering met onze betonpoeren

Met onze betaalbare betonpoeren maakt u een stevige en solide basis voor een bouwconstructie. De palen of staanders die op de poeren worden bevestigd krijgen voldoende bescherming tegen optrekkend vocht uit de ondergrond. Betonpoeren zijn hier goed tegen bestand, ook al worden ze bijna volledig in de grond gegraven. Ze zorgen voor een stevige verankering van het bouwwerk wat erop komt te staan. Door gebruik te maken van betonpoeren wordt het gewicht goed in de ondergrond verdeeld waardoor het op den duur niet scheef of weg gaat zakken. Wel zo fijn want zeg nu zelf, dat is toch geen gezicht? En het komt uw bouwwerk ook niet ten goede. Bij bouwwerken zoals schuttingen bijvoorbeeld wordt er, door gebruik te maken van betonpoeren, voorkomen dat deze weg of om kan waaien bij harde wind. Door de palen op poeren te bevestigen blijven de schuttingdelen stevig op zijn plek staan.

Het plaatsen van betonpoeren

Voor het plaatsen van betonpoeren worden gaten gegraven. Houd een diepte aan waarbij een poer voor een klein gedeelte boven het maaioppervlak uitsteekt. Check of de betonpoer haaks en waterpas staat en vul het gat op met snelcement of beton. Na uitharding kan de paal of staander met speciaal bevestigingsmateriaal op de poer worden gemonteerd en eventueel nog bij worden gesteld. Daarna kan het afbouwen van uw gewenste bouwwerk beginnen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *