De leukste cadeautjes voor op kraamvisite

Na negen maanden wachten is de baby dan eindelijk geboren. Logisch ook dat vrienden en familie dan niet kunnen wachten om de kleine te ontmoeten. Tijdens een kraambezoek is het vanzelfsprekend dat je een kleinigheidje meeneemt voor de baby en/of de ouders. Maar wat zijn nu geschikte cadeautjes om te geven? Wij geven je graag een aantal tips in dit artikel! Lees dus snel verder!

Speelgoed

Iets dat altijd goed in de smaak valt, is speelgoed. Daarom is het leuk om voor de baby leuke speeltjes mee te nemen, bijvoorbeeld van Little Dutch. Let er natuurlijk wel op dat het speelgoed geschikt is voor pasgeboren baby’s. Vaak staat er op babyproducten ook een leeftijdsindicatie aangegeven. Bij babyspeelgoed kun je denken aan zachte knuffeltjes, rammelaars of kroeldoekjes. We geven je graag als tip mee: als de pasgeboren baby een broertje of zusje heeft, is het wel zo netjes om voor hen ook iets kleins mee te nemen.

Kleinigheidje voor mama

Na een bevalling is het logisch dat de mama even tot rust wil komen. Ze heeft iets ingrijpends meegemaakt en haar lichaam heeft de tijd nodig om te herstellen. Het is dan ook een goed idee om tijdens het kraambezoek iets leuks voor de moeder mee te nemen. Denk bijvoorbeeld aan chocola, badschuim, of een tijdschrift. Dit zal ze zeker waarderen!

Gepersonaliseerde cadeaus

Cadeautjes die het ook altijd goed doen, zijn gepersonaliseerde cadeaus. Denk bijvoorbeeld aan een slabbetje of rompertje met de naam van de pasgeboren baby. Dit is niet duur en wel super origineel. Verder kun je ook een fotolijstje laten graveren met naam of bijvoorbeeld bestek. In het fotolijstje kun je ook vast een foto doen van de pasgeboren baby. Dit is erg leuk om te krijgen, aangezien deze cadeaus voor een langere tijd meegaan. Zo kunnen de ouders én het kindje later nog terugkijken op jouw bijzondere cadeau.