Wonen

De leukste soorten verlichtingen voor een modern huis

Sta je op het punt om te verhuizen of wil je jouw huis weer eens voorzien van een nieuw interieur? Dan mogen lampen niet ontbreken! Het is natuurlijk heel eenvoudig om weer over te gaan op standaard soorten verlichting. Maar tegenwoordig is het helemaal niet erg om wat uitbundigere verlichtingen te kiezen. Dit maakt jouw huis juist warmer dan voorheen.  We leggen je graag uit welke soorten verlichtingen er zijn.

XXL lampen

Heb je die toffe XXL lampen wel eens gezien? Zoek maar eens op pinterest naar XXL lamp en je krijgt voldoende inspiratie binnen. Het leuke aan deze lampen is dat ze gigantisch groot zijn maar echt een statement maken. Waar je vroeger hele nette strakke lampjes koos daar kan je er nu voor kiezen om de snoeren te laten zien en van die enorme lichtbollen eronder te laten bungelen. Door te spelen met verschillende lengtes qua snoer en verschillende soorten bollen maak je een speels effect. We voorspellen dat de XXL lampen de markt gaan domineren en niet zonder reden. In ieder modern huis zal je ze tegenwoordig zien hangen.

Unieke tafellampjes

Dan hebben we nog de unieke tafellampjes van bijvoorbeeld dieren. Je ziet dat het steeds normaler wordt om bijzondere lampen in huis te nemen. Zo zie je tegenwoordig veel van die apen lampjes waarbij een aap een lampje vasthoudt. Een ander populaire lamp is de keramiek lamp. En dan bedoelen we een mooie moderne keramische tafellamp waar je bijvoorbeeld een grotere lichtbol in plaatst.

Wat voor verlichting heb je nu?

Heb je op dit moment bijvoorbeeld spotjes in je woonkamer? Dan schakel je niet zomaar even over. Staat jouw eettafel in een andere kamer dan deze spotjes dan kunnen we je zeker aanraden eens goed te kijken of het niet heel leuk is om mooie xxl lampen daarboven te gaan hangen.

Dit vind je misschien ook leuk...