De voordelen van een akoestische roomdivider

Akoestische roomdivider

Veel werkplekken en moderne kantoren bestaan uit grote open ruimten waarin met roomdividers iets van een indruk van kantoorruimtes wordt gecreëerd. Omdat grote open ruimten zich uitstekend lenen voor geluidsweerkaatsing, moet je met zorg oplossingen bedenken om de galm te verminderen. Een ruimte waarin je je collega’s kan horen overleggen op vijftien meter afstand is geen ruimte waar je prettig kan werken. Naast oplossingen zoals muurpanelen om geluidsgolven op te vangen, of bijvoorbeeld het installeren van tapijt, zou je ook eens kunnen kijken naar de voordelen van een akoestische roomdivider.

Akoestische roomdivider

Een stijlvolle scheiding

Roomdividers komen in alle soorten, maten en kleuren. Roomdividers van akoestisch materiaal zijn de perfecte oplossing om op een slimme manier een ruimte in te delen en tegelijkertijd de akoestiek in de ruimte te verdelen. Meubelzaken bieden roomdividers aan als staande panelen, wel of niet op wielen. Golvende dividers van strak materiaal die de ruimte een modern uiterlijk geven of zelfs dividers met een ingebouwde plantenbak. Je kunt het zo gek niet bedenken of het bestaan.

Akoestische roomdivider. Een combinatie van roomdividers, vloerbedekking en akoestische panelen of schilderijen aan de muur brengen een substantiële reductie in de hoeveelheid galm in een ruimte en zorgt voor een betere werkplek voor iedereen.