De voordelen van linkbuilding

Om de website van jouw bedrijf meer bezoekers te laten trekken is linkbuilding een fantastische manier. Jouw bedrijf staat vooraan om te worden genoemd in de zoekresultaten van iedere Google-gebruiker door middel van teksten op internet. Deze teksten staan op diverse verschillende plaatsen en bevatten koppelingen die direct worden gelinkt met jouw website. Verkoop je bijvoorbeeld bouwmaterialen? Iedereen die “goedkope dakpannen”, ”rode dakpannen”, “keramische dakpannen” of “geglazuurde dakpannen” intikt bij een willekeurige zoekmachine krijgt jouw website te zien in de bovenste zoekresultaten. Laten we eerlijk zijn: de meeste mensen nemen niet echt de moeite om veel verder te kijken dan die bovenste links bij de zoekresultaten. Dus als jouw bedrijf bij de eerste drie staat genoemd, doet dat wonderen voor jouw klandizie en omzet! En dat allemaal door de links die verwijzen naar jouw website. Het is een behoorlijke klus om linkbuilding zelf voor je rekening te nemen. Om het tij te keren in zoekmachine-land is één tekstje met een klein aantal links onvoldoende! 

Meer informatie

Jouw verhaal wordt door een linkbuilding tekst verteld. En ja, uiteraard vertelt die linkbuilding tekst over dakpannen, maar de tekst spuit niet alle informatie over dakpannen. Logisch ook! Want de geïnteresseerde moet een drang voelen om op jouw link te klikken. Vanzelfsprekend vind je meer informatie over dakpannen bij dé expert op het gebied van dakbedekking. Dit geldt voor alle takken van bouwen en verbouwen, alle diensten, informatie, producten en wat je dan ook aanbiedt. Het is behoorlijk lastig om zelf een linkbuilding campagne op te starten. Jouw website op pagina vier, daar heb je niks aan! Vertrouw je linkbuilding campagne toe aan een marketingbureau, dan kun je te allen tijde rekenen op een professionele aanpak. Een online marketingbureau put namelijk uit deskundigheid, ervaring en kennis; daarom hebben ze de mogelijkheid om snel talloze teksten te schrijven die allemaal één, twee of drie koppelingen hebben naar jouw bedrijf.

Linkbuilding marketingbureau 

In de weken die jij bezig bent met het schrijven van al die benodigde teksten, het maken van vele koppelingen, het claimen van URLs en al die andere werkzaamheden die horen bij het linkbuilding, heeft het marketingbureau al een stuk of 50 campagnes met veel succes gemaakt. Die tijd hadden ze ook in jou kunnen steken! Terwijl jij jezelf al weken weghoudt van je eigen corebusiness: Het verkopen van dakpannen! Dat kost je veel meer geld dan eenvoudigweg je linkbuilding uit te besteden. Ieder zijn vak! Besteed dus je marketing werkzaamheden uit aan een expert. Dit bespaart jou uiteindelijk veel geld en manuren. In een handomdraai verbetert het online marketingbureau jouw positie in de zoekresultaten van zoekmachines zoals DuckDuckGo, Bing, Google, Yahoo en Ecosia! Meer informatie? Dat vinden je klanten natuurlijk bij jou. De autoriteit in jouw markt.

De voordelen van een goed doordachte campagne

Jouw bedrijfsnaam wordt uiteraard niet zomaar verbonden aan teksten die zijn geschreven door onervaren schrijvers. Jouw linkbuilding campagne is in goede handen. Professionals zorgen dat jouw campagne terecht komt op goed bezochte websites, die permanent updates en wijzigingen ondergaan. Zo blijft de informatie vers en het lijkt plotseling alsof jouw website één van de best bezochte websites op het web is. Uiteindelijk zal dat ook zo zijn, want je concurrenten moeten van goede huize komen om jou nog te kunnen verslaan. In onze huidige moderne wereld is de mond-tot-mond reclame ingehaald door linkbuilding. Jij bent gelukkig goed voorgelicht en jouw website staat mooi bovenaan in de lijst van zoekresultaten met hulp van jouw marketingbureau. Zo gemakkelijk is het dus.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *