Een luxe camper huren bij het bedrijf Vallei Campers

Een luxe camper huren bij het bedrijf Vallei Campers

Ik heb samen een mooie camper gehuurd bij het bedrijf Vallei Campers. Al voor een langere periode wilden wij op pad in de natuur en een roadtrip maken. Maar we vonden het vervelend om onze eigen auto mee te nemen en steeds een tent op te bouwen en weer af te breken als we weer weggingen. We wilden sowieso niet langer dan twee dagen op 1 plek blijven. Daarom leek het ons een geschikt idee om een camper in Ede te huren in plaats van onze eigen auto te gebruiken.

Een mooie rit maken met een van de campers van Vallei Campers

We hadden in het begin nog nooit gehoord van het bedrijf Vallei Campers. We wisten überhaupt niet dat het mogelijk was om zulke luxe campers te huren voor een langere periode. Dus we gingen een beetje research doen om te kijken wat onze opties waren. In het begin zaten we nog een beetje te praten om zelf een camper aan te schaffen, maar dat was een beetje duur voor nu, dus gingen we kijken naar iets anders wat we konden huren. Na een tijdje zoeken kwamen we bij de website van Vallei Campers terecht. Het aanbod was diep en precies wat we zochten in een camper.

Blij met hun dienst

We nemen snel contact op met het bedrijf en kregen snel iemand waarmee we konden praten. De medewerkers zei dat we vooral via de website even moesten reserveren. Dat was voor hen makkelijker qua administratie. De begrepen wij en hebben meteen een reservering geplaatst voor een van hun campers. Daarna kregen we binnen een paar dagen een offerte gestuurd met daarin de kosten ervoor en alle andere details. Het zag er allemaal goed uit en we gingen uiteindelijk akkoord. Nu reizen we heerlijk door naar Noorwegen om daar de natuurgebieden te verkennen met onze luxe camper.

Bezoek de website

Wilt u ook binnenkort een mooie reis maken met een camper of wilt u meer weten over het bedrijf? Bekijk dan eens de website van hen via www.valleicampers.nl voor meer informatie over hun producten en diensten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *