Elektrische hapjespan voor bij de feestdagen!

elektrische hapjespan

Heeft u ook zoveel zin in de feestdagen en het uitgebreide diner met de familie? Het kerstdiner is het moment van het jaar waar uw familie vol warmte en liefde met elkaar aan één grote tafel zit. Gourmetten is een traditie in vele families waar veel verschillende ingrediënten op tafel staan en iedereen zijn eigen gerechtje kookt. Het kerstdiner kunt u invullen zoals u wilt. Er zijn veel vis- en vleeswaren, groenten, fruit en bijgerechten waar u uit kan kiezen. Voor het bereiden van uw eten kunt u kiezen voor een traditionele gourmetstelsel. Maar zijn er ook nog andere opties? Ja, die zijn er! Kies voor een elektrische hapjespan, een pan waar u snel gerechten mee kunt opwarmen én gerechten makkelijk warm houdt. De pan is eenvoudig in gebruik en gemakkelijk schoon te maken. Wij leggen uit hoe u gemakkelijk een elektrische hapjespan kunt gebruiken bij uw kerstdiner.

Hoe werkt een elektrische hapjespan?

Een elektrische hapjespan is een braadpan waar u binnen enkele minuten heerlijke gerechten bereid. De hapjespan is meestal voorzien van een keramische of teflon anti-aanbaklaag. Een anti-aanbaklaag is geschikt voor zeer hoge temperaturen, is zeer krasbestendig en geeft het gerecht een knapperig resultaat.

Eigenlijk is een elektrische hapjespan vrij eenvoudig in gebruik. Elke hapjespan bevat meerdere warmtestanden die u flexibel zelf kunt regelen. De hapjespan wordt gezien als een grote braadpan waar u makkelijk voor 2, 3, 4 tot 5 persoons gerechten in kunt bereiden. Daarnaast bevat de grote pan hittebestendige handvatten en een glazen deksel. Eten kunt u makkelijk vervoeren en met de glazen deksel kunt u gerechten goed sudderen of warmhouden. Dankzij de anti-aanbaklaag hoeft u nauwelijks olie of boter toe te voegen, het eten verbrand niet gemakkelijk. Tot slot kunt u de pan zowel binnen en buiten gebruiken. Multifunctioneel en super makkelijk!

Haal er een in huis!

Wilt u ook een elektrische hapjespan voor bij de feestdagen? Een perfecte vervanger van de traditionele gourmetstelsel. Bereid de ochtend van het kerstdiner een heerlijk gerecht en maak in de avond binnen enkele minpunten uw gerecht warm. Bij het kerstdiner kunt u met een elektrische hapjespan het gourmetstelsel vervangen. Daarnaast is een hapjespan geschikt om nog veel meer pannen te vervangen. Neem de elektrische pan mee naar de camping, zo hoeft u geen keukenstelsel te huren. Of neem deze pan mee naar verschillende feestjes om heerlijke snacks te verzorgen. Ook kunt u de pan gebruiken als pizza pan, paella pan of crêpe pan. Haal uw multifunctionele elektrische hapjespan snel in huis!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *