Zakelijk

Enkele voordelen van e-learning

Om te begrijpen waarom e-learning de tool bij uitstek is voor bedrijfstrainingen, is het belangrijk om de doelgroep te begrijpen. Werknemers willen tegenwoordig graag leren en bijscholen. Als een organisatie niet voldoende leermogelijkheden biedt, kunnen haar medewerkers zich bij een concurrent aansluiten. Volgens het Workplace Learning Report 2018 van LinkedIn zeggen 94 van de werknemers dat ze bij een werkgever blijven die in hun ontwikkeling investeert.

Scheelt tijd en geld


Met online leren hebben uw leerlingen altijd en overal toegang tot inhoud. Ze hoeven geen tijd vrij te maken van hun werk om lessen bij te wonen. E-learning is ook kosteneffectief; Bedrijven besparen een aanzienlijk bedrag op de reis- en verblijfkosten van zowel leerlingen als instructeurs, evenals op de locatie en materialen. Geen enkele afdruk helpt ook om uw ecologische voetafdruk te verkleinen.

Het is persoonlijk


Elke leerling heeft unieke voorkeuren en leerdoelen. E-learning via https://www.elearningtraining.nl/ maakt het mogelijk om in te spelen op individuele behoeften. Het stelt leerlingen in staat om hun leertraject te kiezen en in hun eigen tempo te navigeren. Als ze beslissen wat ze willen leren en wanneer, blijven ze in de cursus geĆÆnvesteerd.

Een betere retentie


Moderne studenten geven de voorkeur aan hapklare, interactieve inhoud. Ze kijken liever naar een video of luisteren naar een podcast dan door pagina’s van een handleiding te lezen. Met e-learningtools kunnen leerontwerpers inhoud interactief maken. Hoe boeiender de inhoud is, hoe beter de leerlingen informatie onthouden. Als ze het leuk vinden om te leren, kunnen ze zich de concepten op het werk herinneren en toepassen.

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *