Fabius Opleidingen

Bij Fabius Opleidingen worden alle noodzakelijke administratieve en boekhoudkundige opleidingen op MBO niveau gegeven. De kwaliteit van de opleidingen is zo goed, dat meer dan 90 procent van de cursisten meteen slaagt en een diploma krijgt. Het geheim van Fabius Opleidingen is, dat de docenten erg veel moeite doen om de cursisten gemotiveerd te krijgen en te houden. Daarvoor is veel begeleiding nodig. Door het gebruik van speciale didactische technieken is de begeleiding zo succesvol, vrijwel alle cursisten met een positief gevoel hun diploma halen. De meesten zijn zelfs bereid om Fabius Opleidingen aan te bevelen bij potentiële nieuwe cursisten.

Leren wanneer het uitkomt

Veel van de cursisten die bij Fabius Opleidingen komen, doen dat in opdracht van hun werkgever. Dat betekent voor sommigen, dat ze de cursus geheel of deels in hun eigen tijd moeten volgen. Om zoveel mogelijk stress te vermijden kunnen cursisten zelf kiezen wanneer ze de cursus willen volgen. Ze kunnen zelf kiezen of ze in de ochtend of avond les willen hebben. Voor de meeste cursussen bij Fabius Opleidingen moet je een keer in de week naar een leslocatie. Daarnaast wordt bij de meeste cursussen verlangd, dat je minimaal één dagdeel per week besteedt aan huiswerk.

Flexibiliteit in leslocaties

Het is funest voor de motivatie van cursisten als zij naast het volgen van de cursus veel tijd kwijt zijn aan het reizen naar de leslocaties. Daarom zorgt Fabius Opleidingen ervoor dat er verspreid over Nederland voldoende leslocaties zijn. Het zijn er inmiddels 50 en die zijn allemaal goed bereikbaar met het openbaar vervoer. In de leslocaties wordt gewerkt met kleine klassen, van maximaal 20 personen. Door die kleine klassen kunnen de docenten voldoende aandacht aan elke cursist besteden. Kleine groepen zijn ook gezelliger, zodat er kans is op het ontstaan van leuke vriendschappen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *