Het beoefenen van de bijzondere spirituele Reiki kunst

pexels-hristo-fidanov-1252869

Volg een Reiki opleiding bij Zoma

Met reiki gebruik je levens energie die je ontvangt vanuit het universum en doorgeeft aan de medemens. Met Reiki energie kun je mensen helpen en healen. Alle holistische niveaus in de mens komen aan bod waar energie door vloeit. Denk aan emoties, op energetisch en spiritueel vlak maar ook op fysiek en mentaal vlak. Om een echte Reiki therapeut te worden kun je de officiële opleiding volgen bij Zoma. Je leert kennis maken met Reiki en het toepassen op zowel jezelf als op anderen.

De geschiedenis van Reiki

Mikao Usui is de Japanse wijze heer die Reiki heeft ontdekt. Met het opleggen van handen op personen kon hij healing bereiken door universele energie door te geven via de handen. Mentale, fysieke, spirituele en emotionele problemen konden op deze manier worden verholpen. Ook blokkades kunnen door middel van Reiki worden weggenomen. De persoon die deze bijzondere goddelijke energie doorkrijgt van de therapeut zal zich op een hele fijne manier kunnen ontspannen en de energie door zijn of haar lichaam heen kunnen voelen stromen.

De Reiki opleiding

Al Reiki therapeut leer je jezelf en anderen terug te keren naar de essentie van het leven en de innerlijke bron. Je leert je ware kern en ware zelf te ontdekken door gevoelsmatig terug te gaan naar je universele oorsprong. Uiteindelijk leer je weer te genieten van het leven. Reiki bestaat uit drie levels met alleen een eigen energiesterkte. Reiki moet worden opgebouwd. Elk level zegt iets over de sterkte van de energie de je kunt ontvangen of door kunt geven. Voor de opleiding Reiki therapeut en holistisch therapeut dien je eerst de cursus Reiki 1 & 2 te behalen om toegelaten te kunnen worden tot de opleiding. Het derde niveau is een Reiki mastergraad. Alle opleidingen hebben een speciale KTNO creditering.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *