Hoe je jouw huis zonder enige moeite verkoopt

We kijken allemaal naar tv-programma’s als VTwonen waarin je de leukste tips en ideeën krijgt om je huis op te pimpen. Zeker wanneer je van je eigen huis weer een mooi en modern warm huis wilt maken zijn deze tips voor veel mensen meer dan welkom. Als je eigenlijk op zoek bent naar wat nieuws dan wil je jouw huis voor een zo hoog mogelijk bedrag verkopen. En dan zijn er een paar zaken die enorm helpen bij het verkoopbaar maken van jouw woning. Lees met ons mee.

Visgraten vloer

Als je jouw tv aanzet en een willekeurig woon tv-programma aanzet dan zie je bij iedere verbouwen een visgraten vloer. De visgraten vloer is namelijk een vloer die ontzettend mooi oogt en ook goed scoort op plaatjes. De beleving onder kijkers neemt toe en het oog wilt ook wat natuurlijk. Veel winkels klagen inmiddels steen en been dat ze vinden dat er te veel nadruk op een visgraten vloer wordt gelegd terwijl er nog zo veel andere mogelijkheden zijn. Maar inmiddels zijn die visgraten vloeren niet meer aan te slepen.

Stalen deuren

Het fenomeen de stalen deur. Dankzij een zwarte stalen deur krijgt je huis een industrieel uiterlijk maar wel met een prettige doorkijk mogelijkheid. Het moet passen binnen je woning maar zwart en staal is een van de grootste trends van nu. Je ziet het terug in badkamers, woonkamers en eetkamers. Je kan ook mooie stalen deuren op maat laten maken met hulp van een interieurontwerper!

Boomstamtafels

Daarnaast staan boomstamtafels ook gigantisch mooi op verkoopfoto’s op een Funda. Een boomstamtafel kan je laten maken uit één boomstam of uit meerdere. Zo’n tafel kan ook gaan ‘leven’ dus daar moet je wel rekening mee houden. Boomstamtafels op maat zijn dus ook de favoriete producten van verkopers om mee te nemen in de verkoopfoto’s van huizen. Zoek je nog leuke trapkast ideeën? Deze doen het ook altijd goed!