Hoe kleed je je als kind hip?

hippe meiden jurkjes

Als het gaat om kinderkleding dan komen er veel zaken kijken. Er zijn veel factoren die bepalen of een kind een kledingstuk leuk, mooi, stoer of vrolijk vindt. Ook ligt het met name aan het kind zelf wat haar of zijn keuze bepaald hiervoor. In dit artikel zullen we ingaan op de vraag hoe je je kind op een hippe manier kunt aankleden. Als het doel is om je kind op een hippe manier te kleden, dan moet je denken aan een aantal zaken. Zorg in ieder geval ook dat je kind betrekt bij de kleding die je eventueel gaat aanschaffen. De meeste kinderen hebben een uitgesproken mening over wat hip en niet heb is, dat wordt ook gevoed door de omgang met andere kinderen. Zij voelen dus beter aan dan jij als ouder wat op dit moment hip en happening is. En wat zijn daar voorbeelden van hippe kleding tegenwoordig?

Hippe meiden jurkjes

Terug van helemaal weg geweest zijn de hippe meiden jurkjes. Deze jurkjes vinden hun inspiratie in zowel de jaren 50 als de jaren 80. Natuurlijk is dat nu aangepast aan de moderne tijd maar de inspiratie komt uit deze decennia. Als het gaat over de kleuren van deze jurkjes dan wordt de nadruk gelegd op de jaren 50 invloeden rood, wit maar ook blauw en geel. Uit de jaren 80 wordt met name het materiaal over genomen waarvan de kleding is gemaakt. Dit kun je zien als een soort stof dat normaal gesproken wordt gebruikt voor trainingspakken. Dit wordt dan gecombineerd met bijvoorbeeld stoffen accenten.

Hippe T-shirts

T-shirts zijn altijd een must have voor iedere wel bewuste persoon. Je trekt gemakkelijk aan het is eigenlijk iets wat nooit mis kan gaan op modegebied. Je combineert gewoon de juiste kleuren met de juiste rok of maillot en je bent klaar voor de dag. De kleuren voor hippe T-shirts op dit moment zijn neon kleuren. Ook aardsetenten zijn op dit moment zeer populair. Let bij het kopen van T-shirts ook op de pasvorm. Soms zijn ze getailleerd en soms zijn ze wat losser qua model en qua pasvorm.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *