Kies voor je eigen favoriete elektronische sigaret

SmokeSmarter esigaret

Voordat je een keuze maakt voor een SmokeSmarter esigaret is het wel nuttig om te weten wat je ervan kunt verwachten. Het is niet de bedoeling dat je een elektronische sigaret koopt en je hele andere verwachtingen hebt dan de sigaret te bieden heeft. Vind je damp belangrijk bij het roken van een sigaret of blijf je liever wat dat betreft op de achtergrond? Wat mag de prijs van de sigaret zijn en blijft het bij een starters model wat eenvoudig is of wil je later over op een wat uitgebreider model sigaret. 

SmokeSmarter esigaret

Vraag informatie bij de aankoop

Weet je nog niet welke SmokeSmarter e sigaret je wilt hebben of wat de mogelijkheden zijn is het goed je te laten informeren hierover. De medewerkers van smokesmarter kunnen je precies vertellen wat de eigenschappen zijn van de verschillende modellen en wat het beste voor je is als je net ermee begint. Door het vragen van een aantal belangrijke punten zul je zien dat er snel een duidelijk antwoord komt welke sigaret voor jou het beste geschikt is om te gebruiken.

SmokeSmarter esigaret

Startersets

Bij het kopen van een SmokeSmarter e sigaret kun je een bewuste keuze maken, ga je voor een set voor een starter of weet je er al wat vanaf en stel je zelf een model samen? Begin je als vervanging van een echte sigaret dan is een model die de nicotine vervangt een goed alternatief. Dit kun je langzaam afbouwen en dan overgaan op modellen die smaak en damp genereren. Er zijn heel erg veel verschillende soorten smaken beschikbaar, met of zonder nicotine. Welke sigaret je ook koopt, alle beschikbare modellen zijn van A kwaliteit.