Kom nu echt van het snurken af

snurk beugel

Mensen denken over het algemeen veel te makkelijk over snurken, het is niet alleen vervelend maar kan ook nog eens gevolgen hebben voor de gezondheid. Met een snurk beugel ben je niet alleen van het snurken af, je zorgt ook nog eens dat je niet meer problemen krijgt. Snurk je namelijk lang dan kan dit slaapapneu veroorzaken. Dit is zeer schadelijk voor de gezondheid. Maar ook voor je relatie kan snurken ernstige gevolgen hebben. 

Op maat gemaakt in een laboratorium

snurk beugel

Om een snurkbeugel te maken moet er eerst een afdruk worden gemaakt, door een setje die je thuisgestuurd krijgt wordt er een afdruk gemaakt van je kaken. In het tandtechnisch laboratorium wordt de snurkbeugel vervaardigt, je kaak wordt in een lichte positie naar voren gehouden tijdens de slaap. Op deze manier kunnen de zachte delen van het achterste gehemelte niet terugvallen wat het snurken veroorzaakt. Bijna alle mensen die een beugel dragen tijdens de slaap snurkt niet meer. De beugel bestaat uit twee kunststof delen.

snurk beugel

Ook als je een prothese draagt is de beugel geschikt

Zelfs wanneer je een prothese gebruikt kan je een snurkbeugel dragen tijdens de nacht. Drinken en praten is nog goed mogelijk, eten wordt niet aangeraden om te doen als je de beugel in hebt. De mensen in het laboratorium die de beugel vervaardigen weten precies wat zij doen, zijn ervaren en willen alleen maar het beste voor iedereen. Niet voor niets ervaart maar liefst 95% van de mensen dat de beugel echt werkt.