Last van jouw nek en schouders? Gebruik een neksteun kussen!

Last van jouw nek en schouders

Niets is vervelender dan het volgende; Je word wakker, staat op en je voelt een bijna ondraaglijke pijn in je nek, rug en schouders. Vervolgens heb je er de hele dag last van. Elke beweging die je maakt, zelfs als je gewoon zit, doet het pijn. Is hier wat aan te doen? Ja! Als je dit probleem herkent, is een neksteunkussen misschien wel wat voor jou.

Wat is een neksteun kussen?

Een neksteun kussen helpt jou aan een betere houding tijdens het slapen. Het hebben van een verkeerde houding zorgt ervoor dat je pijn krijgt in jouw nek en schouders. Wanneer je eventjes een verkeerde houding hebt, is dat vaak niet zo erg en merk je daar niet zoveel van. Dat is anders wanneer je een hele nacht verkeerd ligt. Als je dan wakker wordt, merk je aan de klachten dat je verkeerd hebt gelegen.

Een neksteun kussen zorgt er voor dat je wel goed ligt. Als je kijkt naar de nek en het hoofd, zie je dat het hoofd meer naar achter staat dan de nek. Als je dus normaal gaat liggen, raak je met jouw nek het bed nauwelijks aan. Een gewoon kussen kan er voor zorgen dat je al genoeg ondersteuning in jouw nek hebt, mits je goed ligt. Dat vinden veel mensen lastig. Ze weten niet hoe ze goed moeten liggen zodat ze alles goed ondersteunen.

Een neksteun kussen maakt dat ook jouw nek ondersteuning krijgt. Omdat het kussen bij de nek iets hoger is, en bij het hoofd een zachte ondersteuning geeft, kan alles zich goed ontspannen. Jouw nek hoeft zich dan niet de hele nacht in te spannen, waardoor je dus klachten krijgt. Door het gebruiken van een neksteun kussen hoef je niet meer na te denken over of je wel goed ligt.

Verschillende soorten neksteun kussens

Neksteun kussens zijn er in verschillende soorten en maten. Natuurlijk moet je kijken naar het budget dat je hebt en naar wat je lekker vindt liggen. Daarnaast vraag jij je zelf al of je een rug- of zijslaper bent. Slaap je op jouw rug of op jouw zij? Wanneer je op jouw rug slaapt, heb je een iets lagere neksteun kussen nodig dan wanneer je op je zij slaapt. Wanneer je op jouw buik slaapt, is het handig om even verder te kijken naar een ander kussen dan de neksteun kussens.

Als je twijfelt over welke soort neuksteun kussen bij jou past, kun je dit altijd vragen aan iemand in de winkel of aan de klantenservice op de website.

Alles wat je nodig hebt online bestellen

Een neksteun kussen kun je heel gemakkelijk online bestellen. Net zoals dat je een matras, beddengoed of een winterdekbed 240×220 bestellen online. Zoek een winkel die gespecialiseerd is in bedden. Daar vind je vaak alles wat je nodig hebt om goed en lekker te kunnen slapen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *