Leddisplayexpert
Zakelijk

Led scherm buiten reclame de digitale revolutie

Elk bedrijf wil tegenwoordig zichtbaar zijn en buitenreclame maken. Sommige bedrijven zetten een bord op de stoep en andere bedrijven gebruiken weer een vlag om hun logo zichtbaar te maken.

Dit zijn echter allemaal vrij statische vormen van reclame maken.

Tegenwoordig is er een veel zichtbaardere oplossing en dat is de digitale buiten reclame.

Digitale buitenreclame

Met de huidige techniek is het vrij gemakkelijk om een beeldscherm buiten op te hangen. Dit noemen we de led scherm buitenreclame. Omdat een beeldscherm dat buiten hangt aan andere eisen moet voldoen dan een TV binnen is er gekozen voor LED.

Leddisplayexpert

LED heeft namelijk een voordeel dat het waterdicht kan worden gemaakt en een led scherm heeft een hogere lichtopbrengst dan LCD.

Door de komst van de led scherm buitenreclame kunnen bedrijven veel sneller inspelen op veranderingen in de markt en is de reclame uiting veel dynamischer.

Bedrijven kunnen nu bijvoorbeeld op video materiaal gebruiken om te tonen aan hun klanten wat voorheen ondenkbaar was.

Een mooi voorbeeld van de led buitenreclame zijn de led reclame masten. Deze grote palen langs de weg waren voorheen ook altijd analoog en worden nu ook steeds vaker voorzien van LED. Hierdoor kunnen er meerdere adverteerders tegelijk op de led reclamemast adverteren waardoor de kosten aanzienlijk lager zijn geworden.

U ziet nu dan ook dat de kleinere bedrijven hier op kunnen adverteren.

Als u ook op zoek bent naar een led reclamemast of een led scherm buitenreclame dan kunt u Leddisplayexpert benaderen. Zij verkopen maatwerk op dit gebied.

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *