Natuursteen in huis

Natuursteen

In de hele wereld is een toenemende vraag aan natuursteen, de meeste soorten natuursteen komen uit warme landen zoals Brazilië en India. Natuursteen wordt in huizen vaak gebruikt als vloertegel, hierbij is betonvloer egaliseren belangrijk. Maar naast dat het mooi is om te gebruiken als vloer kan natuursteen ook op andere manieren worden gebruikt in huis. Doordat natuursteen voor verschillende doeleinden kan worden gebruikt en beschikt over een unieke uitstraling zie je het vaak in het interieur van huizen. Bekijk hieronder 3 voorbeelden hoe je natuursteen op een mooie manier in het interieur kan verwerken:

Marmer in de badkamer

Een van de meest gebruikte soorten natuursteen is marmer. Deze soort natuursteen wordt geassocieerd met luxe en comfort en wordt daarom vaak gebruikt in badkamers. Marmer in badkamers creëert een zachte uitstraling en kan in verschillende kleuren integreren in een badkamer. Zo kun je kiezen uit wit, donker, gewolkt of geaderd marmer. Er is genoeg keuze wat betreft de verschillende soorten marmer in een badkamer!

Open haardplateau

In de winter is het heerlijk om met het hele gezin dicht bij de openhaard te zitten. Om de openhaard een fraai uiterlijk te geven is het mooi om deze te bekleden met een openhaardplateau van natuursteen. Vroeger werd de openhaar meestal bekleed met houten balken en plavuizen, maar wanneer je op zoek bent naar iets moderns is een openhaardplateau vormgegeven door natuursteen een aanrader.

Keukenblad van graniet

Wat je ook steeds vaker terug zit in de moderne traditionele keuken is een keukenblad gemaakt van graniet natuursteen. Het is een sterk soort natuursteen en is zeer bestendig tegen vuil en zuren. Bovendien is graniet één van de weinige soorten materialen waar je zonder snijplank op kan werken. Ook voor een keukenblad van graniet geldt dat er verschillende soorten kleuren zijn, zo kun je zelf kijken wat het beste past in de sfeer van je keuken.

Gespecialiseerd natuursteen bedrijf

Schakel een gespecialiseerd natuursteen bedrijf in voor de afwerking van je huis. Een gespecialiseerd bedrijf zal in overleg kijken wat de wensen en mogelijkheden zijn op het gebied van natuursteen. Neem contact op met een deze webshop om je persoonlijke voorkeuren en mogelijkheden te bespreken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *