Lichtkoepel
Wonen

Ook voor meerwaarde van je woning

Een lichtkoepel in een woning wordt vaak gebruikt als er een extra kamer, of een uitbouw is gebouwd waardoor er niet meer voldoende daglicht naar binnen komt. Maar je kunt een koepel ook gebruiken om meer waarde te genereren voor je woning, meer daglicht betekent meer mogelijkheden. Zeker als er een ventilerende functie in de koepel zit is dit mooi meegenomen. Het plaatsen van een koepel is relatief eenvoudig op een plat dak, er zijn zelfs modellen die voorzien zijn van een politiekeurmerk tegen inbraak.

Diverse modellen

Ook voor een natte ruimte de perfecte koepel

Iedereen weet dat er in een badkamer erg veel vocht vrij komt van het douchen of in bad gaan. Vocht kan schimmels veroorzaken, daarom is goed ventileren de enige manier om dit tegen te gaan. Heb je echter geen raam in de badkamer, dan kun je met een lichtkoepel ervoor zorgen dat er toch voldoende wordt geventileerd. Je hebt dan een zogenaamde ventilatiekoepel, deze koepel kun je open en dichtdoen. Tijdens en na het douchen zorg je ervoor dat het vocht weg gaat uit de badkamer, schimmels en algen krijgen hierdoor geen enkele kans meer.

A-kwaliteit materiaal

Welke vorm voor de koepel

Een lichtkoepel kun je kopen bij bouw-handel.nl in verschillende vormen. Een veel gebruikte koepel is een vierkante koepel, maar de rechthoek koepel wordt ook steeds populairder. Alle koepels zijn verkrijgbaar met een opstaande rand van polyester of PVC. Welke koepel je ook koopt, iedere koepel is getest en heeft een keurmerk. Natuurlijk krijg je op de koepel ook een fabrieksgarantie van 10 jaar, bouw-handel.nl levert de beste kwaliteit tegen de voordeligste prijs.

Dit vind je misschien ook leuk...