stress
Tips

Sportschool Purmerend

Het oppakken van een gezonde leefstijl kan soms moeilijk zijn. Er moet een bepaalde volgorde in zitten. Hier hoort bij een goede voeding en genoeg beweging voor het lichaam. Sportschool Purmerend helpt je hier graag bij!

Bewegen & voeding

Zij hebben een goed team van ervaren fitness instructeurs en persoonlijk begeleiders die u kunnen helpen bij het behalen van uw gewenste doelen. Het gebeurd vaak dat mensen falen met het behalen van hun doelen dit omdat ze te weinig tot niet worden ondersteund in het fitnessprogramma. Vandaar dat het bedrijf graag anders met deze mensen om wil gaan en hun wil ondersteunen om zo het gewenste resultaat te behalen.

Het bewegen is slechts een onderdeel van een gezonde leefstijl daarnaast komt voeding kijken. Dit is ook een belangrijk onderdeel van het process die vaak wordt onderschat. Er wordt vaak gewacht ‘’ als ik genoeg beweeg zal ik mijn kilo’s verliezen’’ Dit is echter niet wat het lijkt. Door je eetgedrag aan te passen zal je het gewenste resultaat behouden. Als je dit gedrag niet aanpast zal dit zorgen voor het resultaat die er voorheen was. En zal er dus weinig tot geen resultaat zijn. Dit is waarom het bedrijf is gespecialiseerd op het ondersteunen bij beweging,gezonde voeding, mindset coaching.

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *