Unieke bijbaantjes die je kunt doen naast je studie

Ben je opzoek naar een bijbaantje die je niet makkelijk vinden tussen de standaard bijbaantjes waar de meeste mensen vaak solliciteren? Er bestaan er een hoop! Als je ervan houdt om naast je studie iets totaal anders te doen en iets te leren, kun je online veel vinden. Dit kan natuurlijk vanuit je huis of op locatie. Bij sommige baantjes kun je dit ook zelf bepalen wat het baantje erg flexibel maakt! Wij delen hieronder een aantal unieke bijbaantje waar je niet snel denkt maar waar je wel een hoop kunt leren!

Aan de slag bij een uitvaartbloemist

Vind je alles omtrent de dood erg interessant? Dan is een baan bij een uitvaartcentrum of een uitvaartbloemist de perfecte keuze voor jou! Je kunt online veel part time baantjes vinden in deze branche en je leert zo niet alleen hoe je rouwboeket voor iemand maakt, maar je leert ook veel over het proces wanneer iemand overlijdt.

Nieuwe medicijnen uittesten op jezelf

Wil je niet fulltime aan de slag en ben je niet snel bang? Veel laboratoria zijn opzoek naar mensen die zich vrijwillig registreren om nieuwe medicijnen uit te testen. Vooraf voer je een aantal testen uit om te kijken hoe het ervoor staat met je gezondheid en welke mogelijke risico’s je kunt lopen. Je kunt hier veel geld voor verdienen en vaak moet je ook een tijdje ergens overnachten zodat je goed gemonitord kan worden mocht er iets misgaan.

Werken in de buitenlucht

Je kunt er ook voor kiezen aan de slag te gaan in de buitenlucht. Denk aan banen zoals de stevigheid van lantaarnpalen testen tot aan ongedierte bestrijden. Je kunt het zo gek maken als je wilt! Het voordeel is dat je handig wordt en dit mee kan nemen in je huis en huishouden. Je leert veel kennen over de Nederlandse infrastructuur en meer!