Vakantie in eigen land

Tegenwoordig is het lastig om op vakantie te gaan. Zelf hou ik van reizen en wil ik altijd op vakantie. Nu in deze periode kan het helaas niet en ik mis het enorm. Ik zie dan foto’s terug in mijn galerij hoe ik lekker in Vietnam zat o Sri Lanka. Wat een leuke tijd ik daar had en wat voor lekker weer het daar was. Nu hier in Nederland valt het weer super erg tegen en kan je niet echt op een terrasje genieten van de zon want er valt bijna alleen maar regen.

Nijmegen een leuke stad

Daarom dacht ik om op vakantie te gaan in eigen land. Dat is nu natuurlijk ook een hele hype en zijn er ook veel aanbiedingen aangeboden. Zo ging ik dus maar kijken online of ik iets leuks kon vinden. Zelf vond ik Nijmegen altijd wel een leuke stad dus ik dacht te gaan kijken wat daar voor aanbiedingen aanwezig waren. Zo zocht ik direct online naar hotel Nijmegen centrum. Met deze zoekopdracht kwam ik snel uit bij voordeeluitjes. Dit geeft al veel hoop omdat het woord voordeel erin zit.

In de buurt van natuurgebieden

Ik klikte op het Mercure hotel. Dit zit midden in het centrum van Nijmegen. Ook ligt het in de buurt van natuurgebieden zoals de Ooijpolder en het rivierpark. Dit klinkt erg mooi en leuk om ook een keer te bezoeken. En al snel viel me een ander pluspunt op. Het gratis gebruik van de sauna en de fitness.

Op budget?

In de beschrijving konden we veel informatie vinden over de prijzen en wat er allemaal inclusief aangeboden wordt voor het bedrag. Misschien hebben we het ontbijt wel helemaal niet nodig omdat we dan elke ochtend ergens gaan ontbijten. Daar moet alleen nog even over nagedacht worden. Ik kan wel vroeg op staan maar mijn vrienden zijn daar nogal wat moeilijker in.

Leuke tips en uitjes

Op de site konden we ook veel praktische informatie vinden zoals welke faciliteiten er zijn en natuurlijk wat wel toegestaan is en wat niet, de check in tijden en de check out tijden, ook of je huisdieren mee mag nemen of niet, meestal mag dat niet. Ook is het handig om te kijken naar de parkeerkosten en de annuleringsvoorwaarden. Ook het lezen van de beoordelingen heeft erg geholpen. Zo kon je ook zien wat je ervan kon verwachten. En als laatst toont het de omgeving. Zo kan je zien wat er in de buurt is en welke uitjes leuk zijn om uit te voeren.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *