Vind makkelijk en snel een vakman

Acrylaatkit toepassingen

De herfst komt eraan, voor veel Nederlanders hét perfecte moment om de achterstallige klusjes op te pakken. Wil je een klus laten uitvoeren door een vakman? Via MyGo vind je snel een erkende vakman!

MyGo is een nieuw klusplatform waarbij vakmannen en consumenten elkaar makkelijk kunnen vinden. Wanneer je als consument een klus hebt die je zelf liever niet uitvoert, kun je op MyGo snel een vakman vinden die jou graag wilt helpen. Op het moment dat je MyGo ingeschakeld voor de klus zullen wij op zoek gaan naar een vakman die matched met jouw voorkeuren en keuzes. Zo zorgen we dat de vakman in jouw regio werkt, dat hij gespecialiseerd is in de klus die je wilt laten uitvoeren en dat de prijs niet te hoog ligt. Zo bespaar je tijd en geld en kun je je focussen op andere belangrijke zaken. 

Naast het vinden van een vakman is er ook een mogelijkheid om vrijblijvende offertes aan te vragen bij de vakmannen die zijn aangesloten bij MyGo. Zo krijg je een duidelijke inschatting van alle kosten en zul je later niet verrast worden door onverwachte kosten.

Uitgebreide klushulp

Naast het inhuren van de beste vakman in jouw omgeving kun je op MyGo ook rondkijken voor inspiratie en uitgebreide stappenplannen. In de blog sectie worden veel klusideëen en tips gegeven, wanneer je zelf een klus uitvoert kun je hier dus altijd op kijken. In de blogs wordt bijvoorbeeld uitgelegd hoe specialisten te werk gaan, hoe je een lamp kunt aanleggen of wat de gemiddelde prijs is voor een bepaalde klus.

Wil jij hulp inschakelen voor een bepaalde klus? Of wil je zelf een klus uitvoeren maar kun je daar wel wat tips bij gebruiken? Bekijk MyGo rustig en wie weet helpen wij jou meteen verder met het vinden van een vakman of vind je de beste tips!