Wat dacht je hiervan voor in de tuin?

Het is altijd leuk om wat nieuws te doen met de tuin, maar het kan soms moeilijk zijn om nieuwe dingen te vinden. Op het internet staan talloze ideeën over wat er gedaan kan worden met een tuin of wat er allemaal neergezet kan worden, maar na een aantal webpagina’s door scrollen valt er wat op: de ideeën lijken zo op elkaar! Alles komt neer op de nieuwste trends van het (voor)jaar, welke plantenbakken waar goed zullen staan en welke bloemen helemaal in zijn op het moment. Wil jij wat anders in de tuin wat ook écht anders is? Dan zit je helemaal goed bij deze blog.

Houtklover en buitenovens

Allereerst de kindling cracker. Iedereen die een buitenoven heeft of er eentje wil kopen, is er vast van op de hoogte dat hier hout in moet. Het kan best duur zijn om op maat gemaakte aanmaakhout constant te moeten kopen. Doe een kleine investering en neem in plaats daarvan de kindling cracker. Dit is een houtklover, compleet gemaakt van gietijzer. Een houtklover is een hulpmiddel om houten blokken mee te kunnen snijden, gedaan op een veilige manier. Binnen de kortste keren heeft ieder mens genoeg dunne houtjes om avonden lang heerlijk buiten te kunnen zitten. Omdat de kindling cracker van gietijzer is gemaakt, gaat deze erg lang mee. Daarnaast ziet het er ook nog eens interessant uit in de tuin. Een win-win!

Comfortabel zitten

Deze wordt steeds vaker gezien: een tuinkleed in de tuin. Toch zal het voor veel mensen als onbekend of zelfs als wat vreemd voorkomen. Een kleed hoort toch niet in de tuin? Deze wel dus! Een echte blikvanger die overal in de tuin neergelegd kan worden. Het kan gebruikt worden als kleed om spullen, zoals het tuinmeubilair, op te zetten of om lekker op te zitten. Wanneer het voor het eerste doeleinde gebruikt wordt, zal het de monotonie van een tuin opbreken. Wanneer het voor het tweede doeleinde gebruikt wordt, kan er comfortabel overal rond de tuin gezeten worden, maar het kleed kan ook nog eens mee op reis genomen worden. Een goed excuus om van de zomer te genieten van een picknick.

Klein badje

Wij kunnen allemaal wel eens een verkoelend badje gebruiken. Voor de hoogzomer geldt dit voor iedereen, voor de mensen met een lekkere sauna in de tuin geldt dit het hele jaar door. Een dompelton is dan hét badje om te kopen. Perfect voor twee personen, het water zal iedereen heerlijk afkoelen. In de koudere maanden kan het gebruikt worden als hottub als er een externe kachel wordt geplaatst. Het is gemaakt van thermowood, wat er fantastisch uitziet in elke tuin.

Overal bloemen

Willen jullie veel planten in de tuin, maar is nergens echt een goede plek? Dan is een plantenbak op wielen zeker slim om te kopen. De plantenbakken worden gemaakt van polyester en zijn verkrijgbaar in vrijwel elke maat en kleur. De bakken kunnen tot wel 500 kilo aan, dus iemand kan veel aarde en mooie planten kwijt. Een handige manier om de tuin er dagelijks net anders uit te laten zien, een plantenbak op wielen is altijd handig.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *