Wat voor soorten containers bestaan er allemaal?

Ga je binnenkort thuis klussen of ben jij een klusser als beroep? Dan heb je vaak een afzetcontainer nodig om het een en ander aan rommel op te ruimen. Je kan het natuurlijk niet allemaal laten rondslingeren in en rondom jouw huis. Daarom is het tijd om een afzetcontainer te huren. Maar hoe weet je nu wat voor container geschikt is om te gebruiken voor welke klus? We leggen je graag uit wat je nodig hebt om hiermee van start te gaan. Lees je met ons mee?

Houtafval container

Heb je een behoorlijke klus op het gebied van hout? Je gaat bijvoorbeeld de schuur afbreken in de tuin om misschien een nieuwe te (laten) plaatsen? Dan raden we je aan om een houtafval container te huren. Let wel goed op dat je de juiste materialen in de container dumpt. Je kan namelijk een boete riskeren als je hele andere materialen in de container dumpt.

Bouwafval container

Heb je een flinke klus thuis waardoor je flink wat bouwafval moet dumpen? Dan is een bouwafval container jouw maatje. In een bouwafval container kan je echt de grootste rommel dumpen die je maar kan verzinnen. Maar geen asbest. Dat moet je altijd speciaal laten verwijderen of ophalen. Dit mag onder geen beding in de normale bakken worden gedumpt.

Container laten ophalen

Een container neemt behoorlijk wat ruimte in beslag. Een container Hoeksche Waard huren kost niet veel tijd maar je moet wel zorgen dat je een goede plek, bijvoorbeeld een parkeerplek, weet te reserveren. Als je klaar bent kan je jouw container afmelden en deze heel eenvoudig laten ophalen. Het plaatsen en ophalen kan je niet zelf, daar heb je echt het bedrijf waarvan je het huurt nodig. Wanneer ga jij lekker aan de slag thuis? Laat het ons weten!