Zo kan je snel je autorijbewijs halen

leren auto rijden

Vorig jaar was het eindelijk zo ver, ik kon eindelijk beginnen met rijlessen. Ik heb er lang op moeten wachten en ook lang voor moeten sparen, maar eindelijk kon ik beginnen. Ik mocht toen wel genoeg geld bij elkaar gespaard hebben, dat betekende niet dat ik meteen kon beginnen met het volgen van lessen. Want voordat ik kon beginnen met rijlessen, moest ik eerst een goede rijschool vinden waar ik deze lessen wilde gaan volgen. En omdat ik nogal veel eisen had, was het zoeken van een rijschool niet gemakkelijk. Ik wilde niet al te veel betalen maar wel goede lessen krijgen zodat ik mijn examens gemakkelijk kon halen en dus sneller mijn rijbewijs kon hebben. Tijdens mijn zoektocht op het internet ben ik er eigenlijk niet veel wijzer van geworden, er waren zoveel rijscholen. Uiteindelijk heb ik wat rondvraag gedaan bij mijn vrienden en er was een rijschool die vaak genoemd werd, en dat was Osseforth. Nadat ik bij deze rijschool een proefles heb gevolgd heb ik besloten hier te beginnen met lessen voor mijn autorijbewijs

goede instructeur

Lessen die bij mij passen

De proefles zelf was me al erg goed bevallen. De instructeur was erg vriendelijk en wist me alles goed uit te leggen. Na de proefles heeft hij meteen een inschatting kunnen maken van het aantal rijlessen dat ik nodig ging hebben en vertelde hij me ook aan welke kosten ik moest denken. Omdat de proefles zo goed was bevallen heb ik besloten om bij deze rijschool de rijlessen te gaan volgen. De rijlessen zelf vond ik erg leuk en de begeleiding was ook persoonlijk en goed. Bij Osseforth heb ik ook een theoriecursus gevolgd om mezelf zo goed voor te bereiden op het theorie examen. Uiteindelijk heb ik mijn rijbewijs dankzij de goede lessen van deze rijschool weten te behalen en ik raad daarom iedereen die in Limburg woont deze rijschool aan.

snel kunnen slagen